Rgp
5

Naujas ofisų apšvietimo standartas. SmartForm recessed

Philips SmartForm TBS460-461-464-471

Smartform recessed yra universalių modulinių įleidžiamų šviestuvų šeima. Šie šviestuvai galimi su MASTER TL5 lempomis, kvadratiniai, stačiakampiai, standartiniai ir Dinaminio apšvietimo versijomis. Sukurti naudoti įvairiose modulinėse (600 x 600) ir gipso-kartono lubose. Jie atitinka visus pagrindinius projektų reikalavimų.


Energijos efektyvumas

Naudojamos efektyvios TL5 lempos ir Philips elektroniniai droseliai. Smartform recessed šviestuvų šeimoje gali būti naudojami ir apšvietimo valdymo sistemos būvio davikliai ir dienos šviesos reguliavimas (ActiLume) arba tik dienos šviesos reguliavimas (Luxsense) tam, kad sumažinti elektros energijos sąnaudas (mažas W/m²). Ši Žalio Flagmano serija sumažina savininkui išlaidas bei CO2 lygį. Smartform šviestuvai yra draugiški aplinkai.

SmartForm – ypač plokščias „šviesos srautas“

SmartForm recessed TBS460 yra „šviesos srautų“ derinys. Šis šviestuvas pagamintas remiantis aukštos kokybės mikrooptikos ir aukštis sudaro tik 45 mm. Labai plokščias šviestuvas puikiai taikomas vietose, kur yra labai mažai vietos virš pakabinamų lubų, pavyzdžiui rekonstruojant, lubų aukštis ribotas.

Energijos efektyvumas

Panaudotos naujausios technologijos tam, kad sukurti aukščiausios efektyvumo optiką, leidžiančią papildomai taupyti elektros energiją. Naujieji SmartForm šviestuvai su C/D8-VH (Very High output) optika (reflektoriumi) naudoja iki 25% mažiau elektros energijos, lyginant su standartiniais TL5 šviestuvais. Dar daugiau,  galima sutaupyti iki 50% elektros energijos lyginant su naudojamomis TL-D (T8) šviestuvų sistemomis.

Apšvietimo projekto pavyzdys

Pagal (LST) EN 12464-1 standartą, ofisuose, biuruose, komercinėse ir įstaigų patalpose apšvietimo reikalavimai tokie:

Vidutinė apšvieta Eav > 500 liuksų, spalvų atgavos koeficientas Ra > 80, diskomforto akinimo indeksas (originale Unified Glare Rating) UGR < 19 ir skaistis L < 1000 cd/m².

Šis apšvietimo sprendimas skirtas atviro tipo ofisui, kur lubų aukštis apie 2,7 m. Kaip pavyzdį pateikiame 95 m² biuro apšvietimo projektą.

Standartinė TL-D instaliacija

Šviestuvai 4xTL-D 18W/840 D6, standartinis (elektromagnetinis) droselis

Vidutinė apšvieta Eav = 610 lux

Instaliuota galia: 19W/m²

Išlaidos per 4000h (0,45 Lt/kWh): 3000 Lt

Standartinė TL5 instaliacija

Šviestuvai 4xTL5 14W/840 D6, elektroninis HF droselis

Vidutinė apšvieta Eav = 600 lux

Instaliuota galia: 12W/m²

Išlaidos per 4000h (0,45 Lt/kWh): 2040 Lt

SmartForm TL5 instaliacija

Šviestuvai 3 x TL5 14W/840 D6-VH, elektroninis droselis

Vidutinė apšvieta Eav = 510 lux

Instaliuota galia: 9W/m²

Išlaidos per 4000h (0,45 Lt/kWh): 1555 Lt

Papildomai naudojant būvio daviklius gerokai sumažėja elektros energijos sąnaudos, lyginant su standartine instaliacija. Sumažintos elektros energijos sąnaudos, sumažina CO2 emisiją ir saugo aplinką.

Omnidirect Lighting Control optikos dėka padidinamas šviesos srauto efektyvumas, tuo pačiu visomis kryptimis sumažindamas akinimą. Todėl SmartForm atitinka akinimo ir skaisčio reikalavimus, bei užtikrina ilgaamžį ir „žalią“ apšvietimo sprendimą.


SmartForm – tikras „šviečiantis paviršius“

SmartForm recessed TBS461/471 „šviečiantis paviršius“ pateikiamas su mikro-lęšių optika (MLO), kad sukurtų visoje erdvėje tolygų, komfortišką apšvietimą, kaip reikalaujama gydymo, mokymo įstaigose ir architektūriniam apšvietimui, kur svarbi regimoji kokybė. Šių įmontuojamų šviestuvų korpuso aukštis 95 mm. TBS471 versijoje taip pat yra Dinaminio Apšvietimo galimybė.

SmartForm –  patrauklus „šviesos efektas“

SmartForm recessed TBS464 yra šviesos srauto ir dekoratyvinių panelių derinys. Novatoriškas šviesos srauto nuvedimas į dekoratyvines paneles ir tuo pačiu užtikrinamas aukštos kokybės ofiso apšvietimas.

Plačiau skaitykite PDF: SmartForm recessed (3,72 MB)

Paruošta pagal PHILIPS informaciją

Įrašo komentaras

GOOGLE Ads


Kategorijos

Naujausi įrašai

Žymos

Archyvai

Naujausi komentarai

Partneriai

Metainformacija

Puslapiai

Reklama