Sau
11

OSRAM pristatė perspektyvines šviesos diodų LED technologijas

OSRAM kompanijai pavyko 70% padidinti šviesos diodų efektyvumą.

Sparčiai vystantis šviesos diodų technologijoms, nustatomi nauji kokybės standartai. OSRAM pristatė naują išradimą – Prevaled Light Engine modulius, leidžiančius LED šviestuvų energetinį efektyvumą padidinti 70%.

Prevaled moduliai sukurti, naudojant „Chip-On-Board“ technologiją: ant montažinės panelės pritvirtinta matrica iš keleto lustų (angl. chips), kurie užtikrina tolygų šviečiančio paviršiaus skaistį (ryškumą) ir neturi šešėlių efekto. Moduliai naudojami įvairiose apšvietimo sistemose, juos galima kombinuoti šviesos reguliatoriais.

Viena iš Prevaled Core naujienų – šviesos diodų modulio Eco Z2 modifikacija – šviesos srautas efektyvumas 108 Lm/W. Tai yra 70% didesnis šviesos srauto efektyvumas, lyginant su ankstesnėmis Prevaled serijomis. Pagal šviesos srautą tokie šviestuvai gali pakeisti šviestuvus su 70W metalo halogenų lempomis, 2x42W kompaktinėmis liuminescencinėmis lempomis ar 100W halogeninėmis lempomis.

Modulių šviesos srautas, priklausomai nuo lustų skaičiaus, yra nuo 800 iki 5000 Lm. Šiuolaikinių technologijų dėka, šių šviesos diodų skleidžiamoje šviesoje nėra ultravioletinių ir infraraudonųjų spindulių, kurie gali būti kenksmingi kosmetikai, rūbams ar maisto produktams. Dėl to, jie yra nepamainomi apšviečiant prekybines sales ar patalpas, bei ofisus.

Be to, modulių šviesos srauto kampas yra 140°.

Pagal OSRAM.

Įrašo komentaras

GOOGLE Ads


Kategorijos

Naujausi įrašai

Žymos

Archyvai

Naujausi komentarai

Partneriai

Metainformacija

Puslapiai

Reklama