Lie
31

Trijų metų garantija valdikliams ir operatoriaus panelėms

Vienu rūpesčiu mažiau

Investicijos saugumas jūsų įmonėje


  • Jei suges, mes pakeisime
  • Patikima Mitsubishi technologija
  • Patikimas darbo našumas




Ramu dėl investicijos

Pasaulinis lyderis

Mitsubishi Electric – gerai žinomas automatizavimo įrangos gamintojas, siūlantis unikalią pagal atlikimą ir patikimumą techniką. Nuo šių sistemų priklauso nesuskaičiuojamas kiekis gamyklų, kuriose instaliuota dešimtys milijonų įrenginių. Pramonėje įdiegė visą eilę inovacijų: nuo pirmojo skaitmeninio dažnio keitiklio iki pirmojo kompaktiško PLC. Tesimas naujovių įvedimas, klientams daug patentuotų technologijų, pavyzdžiui, vibracijų mažinimas pozicionavimo sistemose realiu laiku.

Naujas kokybės lygis

Vis dėlto, be patikimumo šie pasiekimai mažai ką reiškia. Be patikimumo, pasaulinis lyderiavimas būtų tik svajonė. Todėl, Mitsubishi Electric pristato trijų metų garantiją savo HMI (operatoriaus panelėms) ir valdymo produktams*. Todėl, nesvarbu kokioje srityje naudojami ekonominiai Alpha (Alpha 2) valdikliai, ar yra pilna perdavimo linija apie IQPlatform su daug GOT operatorių stočių, bus taikoma vienoda garantija.

* Taikoma Alpha, FX šeima (FX1S, FX1N, FX3G, FX3U ir FX3UC), System Q, IQPlatform ir GOT modeliai.
Netaikoma vartojamoms dalims, kaip baterijos, signalinėms lempoms, apsauginiam korpusui ir kita.

Kaip tai veikia?

Naudotis šia programa labai paprasta. Tiesiog suraskite savo valdiklio gamyklinį numerį ir užregistruokite internetinėje svetainėje. Registracijos metu naudojamas paprastas išsiskleidžiančio meniu formatas, palengvinantis teisingai pasirinkti informaciją.

Užregistravę gaminį gaunate trijų metų garantiją nuo konstrukcijos ar gamybos defektų. Svetainė taip pat prašo leidimo valdyti informaciją. Užregistravę keletą gaminių, galite sukurti ataskaitą, pagal kiekvieną parametrą, kurią galite panaudoti jūsų įmonės dokumentacijoje.

MyMitsubishi

Kaip papildoma registracijos nauda, gaunate priėjimą prie svarbių techninių resursų, esančių MyMitsubishi skyriuje.

MyMitsubishi siūlo gausybę medžiagos, daugiau kaip 11.000 dokumentų susijusių su visais produktais, bei daugiau kaip 27.000 DUK (Dažnai Užduodami Klausimai). Kiti vertingi resursai turi išsamią projektavimo informacijos biblioteką, tai konfigūravimo priemonės ir CAD duomenys ir brėžiniai. Dauguma šios medžiagos pateikiama 19 skirtingų kalbų – Mitsubishi kalba jūsų kalba, nesvarbu kokioje Europos šalyje gyvenate.

Mitsubishi Electric kokybė

Ši garantija – tiesiog vienas iš būdų, kuriuos Mitsubishi Electric naudoja suteikiant savo klientams ramybę. Orientacija į kokybę yra verslo pagrindas ir viena iš pagrindinių globalinio lyderiavimo principų automatizavimo įrangos pramonėje. Mitsubishi Electric produktai leidžia klientams būti pirmosiose pozicijose. Be to, produktai gaminami kompanijos nuosavose gamyklose. Todėl, sekamas tiekimas ir pasiekiamumas. Visa tai simbolizuojama „Mitsubishi Electric Quality“ logotipe, tai pažymi, kad produktą galima patikimai naudoti.

Paruošta pagal Mitsubishi Electric, Beijer informaciją

Įrašo komentaras

GOOGLE Ads


Kategorijos

Naujausi įrašai

Žymos

Archyvai

Naujausi komentarai

Partneriai

Metainformacija

Puslapiai

Reklama