Lie
5

PHILIPS LED gatvių apšvietimas

Miestai siekia kurti savitumą, apibūdindami save unikaliomis, gražiomis ir saugiomis vietomis. Aukštos kokybės balta šviesa gali pakeisti nakties vaizdą, išryškindama architektūrinius statinius ir sukurdama kviečiančią aplinką, kuri skatina žmones daugiau laiko praleisti čia. Ji taip pat apsaugo nuo nelaimingų atsitikimų ir daro mūsų kelius saugesniais. PHILIPS gali jums padėti pereiti prie LED šviestuvų žymiai paprasčiau, nei galite įsivaizduoti, tuo pagyvinant miesto gyvenimą.



PHILIPS apšvietimo skiriamasis požymis

Mes tikime pažangiais lauko apšvietimo sprendimais, kurie puošia ir įkvėpia. Tuo pat metu, mes stengiamės išlaikyti balansą tarp miesto savitumo ir jo gyventojų poreikių. Mūsų patirtis ir žinios leidžia mums vystyti LED apšvietimo sprendimus, kurie yra praktiški ir gražūs, bet tuo pačiu efektyvūs ir ilgaamžiai. Sprendimai daro miestus gyvybingesniais ir tausojančiais planetą.

Atsakingas pasirinkimas

Gerai žinoma, kad neefektyvus apšvietimas eikvoja mūsų planetos išteklius ir įtakoja oro, kuriuo mes kvėpuojame, kokybei. Svarbu kaip visumą suprasti dirbtinės šviesos poveikį mūsų miegui ir kitiems natūraliems procesams, kurie įtakoja mūsų gyvenimo kokybę. Ribojant šviesą tada ir ten kur jos reikia, mūsų sprendimai padės jums susigrąžinti „tamsų dangų“ grožėjimuisi ir natūraliems fiziologiniams ritmams.

Geresnė patirtis, geresnis gyvenimas

PHILIPS gali padėti sukurti patrauklią aplinką, švarią, neužgriozdotas erdves, saugias ir gražias LED šviestuvais apšviestas gatves. Mes pasiruošę padėti sukurti tinkamo gyventi ir energingo miesto vaizdą. Išryškinti miesto kontūrus, nenaudojant daug energijos ir padėti žmonėms …

… PADARYTI DAUGIAU, NAUDOJANT MAŽIAU !!!

Briuselis, Belgija Berlynas, Vokietija
Breskens, Olandija

Bilbao, Ispanija

Eindhoven, Olandija

Didelio efektyvumo, ilgai tarnaujantys, draugiški aplinkai ir reguliuojami, LED šviesos šaltiniai atskleidė naują apšvietimo galimybių pasaulį. Per paskutinį dešimtmetį technologijos pažanga leidžia apšviesti įdomias erdves ir sukurti lanksčią aplinką, dideliu intensyvumu, baltos spalvos ar spalvota šviesa. Visą tai naudojant gerokai mažiau energijos.

LED lauko apšvietimas

Iki šiol, LED sistemos leido apšviesti tik siauras gatves ir tuo buvo ribojamas visuomeninių erdvių apšvietimas. Dabar, apšvietimo technologijos proveržio dėka, LED šviestuvai gali užtikrinti tolygią apšvietą gatvėse iki 15m pločio, priklausomai nuo reikalingo apšvietos lygio. Balta šviesa, kuri yra švari ir komfortiška, gerai atskiriamos spalvos ir neakina, daro mūsų miestus saugesnius ir patrauklesnius.

Elektros energijos taupymas

LED šviesa nėra vien tik estetiškai malonesnė. Ši technologija yra nepaprastai efektyvi, perduodanti aukštos kokybės, ryškią ir intensyvią baltą šviesą, ir gali sumažinti išlaidas iki 70%. LED šviesos šaltiniai taip pat turi labai ilgą tarnavimo laiką, tuo sumažindami aptarnavimo ir keitimo išlaidas.

Ilgaamžiai sprendimai

Ilgaamžiškumas ir pagarba aplinkai yra mūsų kertinės vertybės. Todėl LED sprendimai nėra vien tik mažai energijos vartojantys įrenginiai, jie taip pat yra ilgaamžiai. Ilgesnis tarnavimas, rečiau reikia keisti – mažiau šiukšlių. Taip pat juose nėra gyvsidabrio ir montuojami specialiuose šviestuvuose, kurie lengvai ardomi ir perdirbami.

2 LED technologijos

LEDGINE & Fortimo

Pakartojančios  šviesos šaltiniai (mimicked light sources)

Šie sprendimai užtikrina difuzinį (išsklaidytą) LED šviesos šaltinio srauto pasiskirstymą. Pakartojančios šviesos šaltiniais vadinami dėl to, kad sukuria panašią aplinką kaip ir kompaktinės liuminescencinės lempos PL ir PL-T. Dėl to šie šaltiniai komfortiški, užtikriną gerą veido bruožų atpažinimą ir padidintą saugumo jausmą. Technologija užtikrina labiau suderinamą ir finansiškai patrauklų sprendimą gyvenamųjų teritorijų apšvietimui. Šviesos šaltinių tarnavimo laikotarpiu ar tarp šviestuvų šviesos spalva nesikeičia.

LED plokštelės LEDGINE

LED plokštelių sprendimai taip pat užtikrina puikią šviesos kokybę ir tolygumą. Taip pat užtikrina išsiskiriantį naktinę apsaugą su minimaliu šviesos nukrypimu, akinimu ir akių varginimu. Visgi, jie turi žymiai didesnes galimybes nei pakartojančios šviesos šaltiniai lauko apšvietime.

Daugiasluoksnės optikos leidžia pritaikyti bet kokio tipo gatvėms, miesto centrui ar gyvenamosioms teritorijoms su galimybe greitai ir paprastai bet kuriuo metu patobulinti ir ateityje.

Baltos šviesos LED šviestuvai yra patraukliausi kiekvienam miestui. Vis dėlto, dėl LED technologijų tobulėjimo, kai kurios savivaldybės atideda apšvietimo tinklų atnaujinimo sprendimą. LEDGINE technologija leidžia patikimai bet kuriuo metu atnaujinti šviestuvus.

  • Elektros energijos taupymas;
  • Sumažinta CO2 emisija;
  • Atnaujinami, tobulinami šviestuvai;
  • Galima pasirinkti šviesos atspalvį (3.000 – 5.600K);
  • Visų tipų šviestuvai;
  • Lengvas, paprastas aptarnavimas be įrankių;
  • Užtikrinamas saugus kelias namo;
  • Tinkami visoms apšvietimo sritims;
  • Atitinka tarptautinius standartų reikalavimus.

LEDGINE turi visus baltos šviesos LED šviesos šaltinių privalumus ir naują, nesenstantį dizainą, leidžianti saugiai ir paprastai atnaujinti šviestuvą. Šiuos LED šviestuvus tiesiogiai galima naudoti vietoj HID technologijos šviestuvų, neprarandant šviesos kokybės ir nekeičiant šviestuvų montavimo vietos ir aukščio.

Lyginant su tradiciniais šviesos šaltiniais, LEDGINE gali sumažinti elektros energijos sąnaudas iki 70%, tuo pačiu padeda sumažinti CO2 emisiją. Labai didelis efektyvumas, ypatingai ilgas tarnavimo laikas (50.000 val.) ir mažos aptarnavimo išlaidos.

Philips LEDGINE šviestuvuose naudojama išties ilgai veikiantis sprendimas, kurį galima lengvai patobulinti. Todėl, dabar galite sukurti autentišką, estetišką vaizdą, nebijodami ateityje gerokai patobulėjusių LED technologijų. Tai reiškia, kad Philips LEDGINE šviestuvai ir po daug metų atrodys kaip puiki investicija.

Šiuo metu yra keturi išskirtiniai šviestuvų modeliai – CitySoul LEDGINE, SpeedStar LEDGINE, MileWide LEDGINE ir CitySpirit Street LEDGINE. Taip pat yra šiems šviestuvams pritaikytos apšvietimo atramos ir gembės. Jie suteikia jums pilną sprendimą, leidžiantį labiau paryškinti miestą nei vien tik montuojant šviestuvus.

Yra trys LEDGINE sprendimai, atitinkantys jūsų miesto strategiją – jaukus, energiją taupantis arba ekonominis.

ComfortLine (3000K)
Sukuriama šilta, komfortiška aplinka su minimaliu akinimu.

GreenLine (4000K)
Optimizuotos energijos sąnaudos ir išlaikyta gera šviesos spalva. Naudojama, kai siekiama gauti didžiausią energetinį efektyvumą, kuris kiek galima sumažins išlaidas bei CO2 emisiją.

EconomyLine (5600K)
Miestai, kurie nori šaltos spalvos temperatūros apšvietimo ir riboto energijos taupymo.

LEDGINE turi keturias daugiasluoksnes optikas, leidžiančias pritaikyti pagal jūsų poreikius (gatvės, greitkelio, miesto centro, gyvenamųjų teritorijų apšvietimas). Tolygaus paskirstymo optika garantuoja puikų šviesos tolygumą ir mažesnį akinimą, lyginant su kelių spindulių optikomis (žiūr. žemiau). Visi LEDGINE šviestuvai nespinduliuoja šviesos į viršų ir neteršia  dangaus (0 kandelų).

Daugiasluoksnė optika

LEDGINE multi-layer optics, Philips

Kelių spindulių optika

LEDGINE multi-spot optics, Philips

Patikrinta įvairiose aplinkose

Žinome, kad visos apšvietimo vietos yra skirtingos ir Philips LEDGINE šviestuvuose tai įvertinta. Kad ir koks būtų apšvietimo poreikis, užtikriname, kad visi LEDGINE šviestuvai, suteiks jums pastovią nuolatinę aukštos kokybės baltą šviesą ir visu tarnavimo laiku pastovų šviesos srautą, nepriklausomai nuo aplinkos temperatūros.

LEDGINE ir tradicinės technologijos palyginimas

Palyginus su tradicine technologija, LEDGINE siūlo lankstesnius optikų sprendimus, kurie optimizuoja šviesos pasiskirstymą, padidintą spalvų atgavą (atpažinimą) ir atitinka visus reikalavimus.

Reikiama šviesa – reikiamu momentu

Naudojant apšvietimo valdymą galima sutaupyti vidutiniškai 40% išlaidų. Dar daugiau galima sutaupyti, kai apšvietimo sistema yra papildyta televaldymo sprendimais.

Starsense

Ši sistema veikia su elektromagnetiniais ir su elektroniniais droseliai ir gali būti integruota į šviestuvą ar į jo atramą. Neribojamas scenarijų kiekis ir daug funkcijų tai pačiai instaliacijai. Visapusiškiausia sistema, atsiperkanti instaliacija, paprastas aptarnavimas. Šis sprendimas gali pasiekti iki 70% elektros energijos taupymą.

Dynadimmer

Papildomas valdiklis, sumontuotas kiekviename šviestuve su elektroniniu droseliu.

Gali būti nustatyti 5 galios lygiai. Nustatomas lygis ir trukmė kiekvienam šviestuvui.

Pvz., vidutinis elektros energijos taupymas apie 40%.

Lumistep

Elektroninis dviejų galios lygių droselis, kuris sumažina šviesos srautą ir vartojamą galią 6, 8 ar 10 val. laikotarpiui (3 versijos – nekeičiamos). Lumistep nereikalingas išorinis valdiklis. Galimas elektros energijos taupymas yra 23% 60W versijoje, 40% 90W ir 140W versijose.

MIESTO APŠVIETIMAS

  1. Pagrindinės gatvės, greitkeliai
  2. Miesto gatvės
  3. Gyvenamos zonos
  4. Miesto centras
  5. Architektūrinis apšvietimas

1. Pagrindinės gatvės, greitkeliai

Miesto savivaldybės spaudžiamos sumažinti energijos išlaidas išlaikant apšvietimo normų ir standartų reikalavimus. Mūsų šviestuvai yra optimizuoti, kad užtikrintų reikiamą apšvietos lygį reikiamoje vietoje, reikiamu metu. Todėl gyventojai visada bus patenkinti saugiu keliu namo.

Avarijų sumažinimas

Balta LED šviesos diodų šviesa daro gatves saugesnėmis vairuotojams ir pėstiesiems.

Matomumas yra lemiamas gatvių saugumo faktorius ir tyrimų rezultatai rodo geresnius rezultatus, esant baltai šviesai. Vairuotojai ne tik greičiau pastebi judesį kelkraštyje, bet taip pat turi daugiau laiko sustoti, kai kas nors ketina kirsti kelią. Pėsčiųjų saugumas taip pat padidėja, nes žmonės gali geriau pamatyti atvažiuojanti transportą ir atitinkamai sureaguoti. Todėl, baltos šviesos LED šaltiniai turi potencialo, darant gatves ir šaligatvius saugesniais, apsaugant nuo rimtesnių sužalojimų ir mažinant nelaimingų atsitikimų skaičių.

Revoliuciniai LED

LED technologija yra revoliucinė funkcionaliam pagrindinių gatvių, greitkelių apšvietimui. Efektyvus ir valdomas apšvietimas, taip pat turi šviesos reguliavimo galimybę.

Pavyzdžiui, STARSENCE panaikina perteklinę šviesą naktį, kai yra žymiai mažesnis eismas ir reikalinga mažesnė apšvieta. Visa tai supaprastina elektros energijos taupymą.

SpeedStar LEDGINE Large

  • Nesenstantis, lengvai atnaujinamas ir aptarnaujamas šviestuvas, pakeičiantis natrio SON-T šviestuvus iki 250W
  • CO2 neutralus su 96 – 160 LED šviesos diodų
  • Suderinamas su visomis apšvietimo valdymo sistemomis tolimesniam energijos taupymui
  • Tipas 120 – 314W
  • Linijos įtampa 220 – 240V
  • Tarnavimo laikas 60.000 valandų (Ta = 25 °C)
  • SpeedStar LEDGINE Medium

    • Nesenstantis, lengvai atnaujinamas ir aptarnaujamas šviestuvas, pakeičiantis natrio SON-T šviestuvus iki 250W
    • CO2 neutralus su 16 – 80 LED šviesos diodų
    • Suderinamas su visomis apšvietimo valdymo sistemomis tolimesniam energijos taupymui
    • Tipas 20 – 156W
    • Linijos įtampa 220 – 240V
    • Tarnavimo laikas 60.000 valandų (Ta = 25 °C)
    • Tinka visoms sritims nuo gyvenamųjų teritorijų iki greitkelių
    • Funkcionalus šviestuvas
    • Ilgas tarnavimo laikas
    • Geriausia savo klasės optika
    • Mažas akinimas
    • Tolygus perėjimas nuo pirminės (100%) iki antrinės zonos (50%)
    • Suderinamas su visomis valdymo sistemomis (pvz. StarSense, Lumistep)
    • Paprastas aptarnavimas < 1 min.

    2. Miesto gatvės

    Gatvės jungiančios gyvenamąsias teritorijas su pagrindinėmis gatvėmis ar pramoninėmis zonomis reikalauja specialaus apšvietimo sprendimo, kuris tiktų ir pėstiesiems ir vairuotojams.

    Ant mažų atramų skirti montuoti mūsų šviestuvai labai mažai akina vairuotojus ir pėsčiuosius. Galite sukurti išskirtinius apšvietimo efektus dideliais šviesos lygiais, padedančiais sumažinti nusikaltimų skaičių.

    Apšvietimas gali miestui suteikti gyvybės, ypač naktį. Miesto gražinimas sukuria patrauklią aplinką, kuri leidžia žmonėms jaustis saugesniais einant pėsčiomis, važiuojant dviračiais, automobiliais ar viešuoju transportu. Su LED šviestuvais gyvenamąją apliką galite paversti jaudinančia, patrauklia erdve, kurioje žmonės norėtų praleisti daugiau laiko naktį.

    MileWide LEDGINE

    • Pritaikytų stulpų ir gembių sprendimai puikiai integruoja šviestuvus į miesto erdvę;
    • Universali šiuolaikiško dizaino šviestuvų šeima, tinkanti visoms apšvietimo sritims.
    • Galima HID šviestuvus tiesiogiai keisti į LED šviestuvus.
    • Spalvos temperatūra: šiltai balta (3000K), neutrali balta (4000K) ir šaltai balta (5600K)
    • Tarnavimo laikas 60.000 valandų (Ta = 25 °C)

    Grynu, ilgaamžiu MileWide LEDGINE šviestuvu galite išpildyti visus jūsų miesto gatvių apšvietimo reikalavimus. Knud Holscher sukurti stulpai ir gembės puikiai integruoja šviestuvus į bet kokią miesto erdvę. Švaraus, paprasto dizaino ir aukštos kokybės MileWide LEDGINE skirtas daugeliui sričių, nuo greitkelių iki miesto centrų.

    CitySoul LEDGINE

    • Kompaktiškas miesto šviestuvas didinantis miesto išskirtinumą;
    • Labai universali serija, turinti didelį atramų ir gembių pasirinkimą;
    • Galima HID šviestuvus tiesiogiai keisti į LED šviestuvus.
    • Spalvos temperatūra: Šiltai balta (3000K), Neutrali balta (4000K) ir Šaltai balta (5600K)
    • Tarnavimo laikas 60.000 valandų (Ta = 25 °C)

    CitySoul yra modulinių LED gatvių šviestuvų šeima. Klasikinis dizainas su pritaikytomis atramomis ir gembėmis įsilieja į šiandieninę miesto aplinką. Paprasta, plokščia, elipsinė šviestuvo forma kuria elegantišką šviečiantį tašką. Tinkamas montuoti tiek prie atramos šono, tiek ant atramos viršaus ir šis universalumas šviestuvus naudoti visose srityse.

    RoadStar LED

    • Efektyvus LED šviesos šaltinis su pritaikomu šviesos valdymu
    • Tarpai tarp stulpų iki 8 kartų montavimo aukščio
    • Puikus temperatūros valdymas ir atsparumas oro sąlygoms
    • Spalvos temperatūra: Neutrali balta (4000K)
    • Tarnavimo laikas 70.000 valandų (Ta = 25 °C)

    ClearLine LED

    • Ypač efektyvus LED šviesos šaltinis užtikrinantis žymų elektros energijos taupymą
    • Didesnis elektros energijos taupymas pasiekiamas laiptiniu šviesos reguliavimu „ne piko“ metu
    • Lengvai tobulinamas mechanizmas (LED ir paleidimo modulis)
    • Spalvos temperatūra: Neutrali balta (4000K)
    • Tarnavimo laikas 50.000 valandų (Ta = 35 °C)

    3. Gyvenamosios zonos

    Sutemus, balta LED šviesa atlieka gyvybiškai svarbų vaidmenį, padedanti žmonėms lauke jaustis saugesniais. Didesnis ryškumo suvokimas ir geresnis spalvų atpažinimas leidžia lengviau atskirti objektus, spalvas, formas ir žmones. Net per atstumą veidus lengviau atpažinti ir tai padeda gyventojams sumažinti nerimą. Efektyvi optika ir galimybė reguliuoti šviesos srautą – puikus sprendimas gyvenamosioms zonoms.

    CitySpirit Street LEDGINE

    • Išskirtinis ir modernus dizainas dinaminei aplinkai
    • Aukštos kokybės šviestuvai; galima modernizuoti HID į LED
    • Didelis pasirinkimas elegantiškų sprendimų
    • Spalvos temperatūra: Šiltai balta (3000K), Neutrali balta (4000K) ir Šaltai balta (5600K)
    • Tarnavimo laikas 60.000 valandų (Ta = 25 °C)

    Koffer2 LED

    • Efektyvus gatvių apšvietimo šviestuvas, tobulinamu LED moduliu
    • Pastovaus šviesos srauto funkcija
    • Tolygus šviesos suvokimas
    • Fortimo LLM paleidimo aparatūra
    • Spalvos temperatūra: Šiltai balta (3000K) ir Neutrali balta (4000K)
    • Tarnavimo laikas 60.000 valandų (Ta = 25 °C)

    Residium LED

    • Ekonomiški bendro naudojimo gatvių apšvietimo šviestuvai
    • Modernizuojamas LED modulis
    • Optimalus šviesos paskirstymas, minimali šviesos tarša
    • Spalvos temperatūra: Šaltai balta (5600K)
    • Tarnavimo laikas 50.000 valandų (Ta = 25 °C)

    CitySpirit LED

    • Tolygaus netiesioginės šviesos šviestuvas miesto ir gyvenamųjų zonų apšvietimui
    • Pastovus ir reguliuojamas šviesos srautas
    • Ilgaamžė ir modernizuojama LED technologija efektyviam apšvietimui
    • Spalvos temperatūra: Šiltai balta (3000K) ir Neutrali balta (4000K)
    • Tarnavimo laikas 50.000 valandų (Ta = 25 °C)

    3. Miesto centras

    Šviesa gali padidinti gyvybingumą mieste. Ne vien paprasčiausias funkcionalumas, šviesa tapo kūrybiška, patrauklia ir kviečiančia atmosfera, kuri skatina bendravimą nakties metu ir praturtina miesto naktinį gyvenimą. Dienos metu šviestuvai atlieka architektūrinį vaidmenį, papildantys gatvę subtilumu ir stiliumi.

    Sutemus, LED šviesos šaltiniai gali pakeisti pastatus ir architektūrą, panardindami juos į dinamiškas spalvas, kurios suteikia miestui energingą atmosferą. Jie tinkamesni funkcionaliam apšvietimui bendruomeninėse zonose ir intensyviose gatvėse.

    LED sprendimai yra puikus būdas savivaldybėms parodyti, kad joms rūpi aplinkos apsauga, ir tuo pačiu užtikrinti saugumą miesto gatvėse. Funkcionalumas ir kainos vedini, jie garantuoja lengvai aptarnaujamą, modernizuojamą ir ilgaamžį sprendimą, atitinkantį saugos normas ir standartus. Miestai ieško sprendimų, atitinkančių jų apšvietimo reikalavimus, kurie nėra vien tik apšvietimo stulpų pastatymas. Jie nori įkvepiančių idėjų, kurios suteiktų miestui išskirtinumą ir keltų tikro pasididžiavimo jausmą.

    UrbanScene LED

    • Visa tai ko reikia miestui, visapusiškas sprendimas gatvėms ir teritorijoms
    • Kuria atvirą miesto erdvę
    • Labai efektyvūs LED šviesos šaltiniai ir paleidimo aparatūra
    • Spalvos temperatūra: Šiltai balta (3000K) ir Neutrali balta (4000K)
    • Tarnavimo laikas 50.000 valandų (Ta = 25 °C)

    CitySpirit LED

    • Tolygaus netiesioginės šviesos šviestuvas miesto ir gyvenamųjų zonų apšvietimui
    • Pastovus ir reguliuojamas šviesos srautas
    • Ilgaamžė ir modernizuojama LED technologija efektyviam apšvietimui
    • Spalvos temperatūra:
    • Šiltai balta (3000K) ir
    • Neutrali balta (4000K)
    • Tarnavimo laikas 50.000 valandų (Ta = 25 °C)

    CitySwan LED

    • Švelnus ir funkcionalus šviestuvas
    • Išskirtinis dizainas
    • Galima keisti apšvietimo scenas ir šviesos nuotaikas
    • Spalvos temperatūra: Šiltai balta (3000K), Neutrali balta (4000K) ir Šaltai balta (5600K)
    • Tarnavimo laikas 60.000 valandų (Ta = 25 °C)

    LumiMotion

    • Šviesos srauto sumažinimas iki 20%, nerizikuojant žmonių saugumu
    • Automatinis adresavimas sumažina priežiūrą
    • Galimas didelis energijos taupymas išsaugant gamtą ir aplinką

    5. Architektūrinis apšvietimas

    Įžymios vietos yra miesto širdis. Pastatų ir skulptūrų apšvietimas juos iškelia į pirmą planą, padeda lengviau orientuotis ir didina miesto savitumą. Nuo pavienių pastatų iki ištisų rajonų, apšvietimas papildo miestą nakties akcentais. Miesto bruzdesy, kūrybiškas šviesos naudojimas sukelia erdvės jausmą, valdo nuotaiką ir sustiprina gyvybingumą. Tereikia jūsų vaizduotės.

    PowerCore technologija greitai, efektyviai ir atidžiai reguliuoja šviestuvų galią.
    Mūsų iW sprendimai yra dviejų kanalų šiltos baltos spalvos (2700K) ir šaltai baltos spalvos (6500K). Skaistį galima reguliuoti tuo pat metu keičiant arba nekeičiant spalvos temperatūros. Tai išmanūs, reguliuojami sprendimai, tinkantys visoms sritims.
    Mūsų eW sprendimai yra pastovios šiltai baltos spalvos (2700K) ir neutralios baltos spalvos (4000K), kuriems galima reguliuoti skaistį pagal poreikį.

    Individualūs LED šviesos šaltiniai nėra visiškai identiški, todėl panašios spalvos ir srauto grupuojami tarpusavyje. Philips Optibin technologija yra pažangus optimizacijos procesas, kuris sumažina pasitaikantį spalvų išsibarstymo ir nesuderinamumo efektą. Rezultatas – optimali suderinta spalva visuose apšvietimo sprendimuose.

    Mūsų pilno spalvos temperatūrų spektro ir aukšto spalvų atgavos indekso baltos spalvos LED sprendimai jums leidžia gyvybingiau, natūraliau ir estetiškiau apšviesti miesto architektūrą.

    iW/eW Graze Powercore

    • Išmanus baltos šviesos LED šviestuvas, galima reguliuoti šviesą ir spalvą nuo šiltai baltos iki šaltai baltos.
    • Šviestuvas su Optibin technologija
    • Efektyvus ir lengvai montuojamas šviestuvas
    • Platus šviesos srauto kampų ir šviestuvų ilgių pasirinkimas
    • Spalvos temperatūra: 2700K – 6500K
    • Tarnavimo laikas 100.000 valandų (Ta = 25 °C)

    LEDLine 2

    • Sukuriamos vientisos šviesos užuolaidos, paryškinančios architektūrą
    • Didelis spalvų ir baltos spalvos spektras
    • Glotnus dizainas
    • Platus šviestuvų ilgių pasirinkimas
    • Spalvos temperatūra: Šiltai balta (3000K), Neutrali balta (4000K) ir  Šaltai balta (5600K)
    • Tarnavimo laikas 60.000 valandų (Ta = 25 °C)

    iW/eW Reach Powercore, iW/eW Blast Powercore

    • Aukštos kokybės plataus kampo architektūriniai šviestuvai, skirti didelių pastatų apšvietimui
    • Išmanus baltos šviesos LED šviestuvas, galima reguliuoti šviesą ir spalvą nuo šiltai baltos iki šaltai baltos.
    • Šviesos srautas viršija 1600 Lm
    • Taikomi daugeliui sričių.

    iW/eW Brust Powercore

    • Aukštos kokybės plataus kampo šiltai baltos ir neutralios baltos šviestuvai
    • Taupo iki 80% elektros energijos
    • Supaprastintas instaliavimas ir efektyvus valdymas su Powercore® technologija
    • Spalvos temperatūra: 2700K – 4000K
    • Tarnavimo laikas 70.000 valandų (Ta = 25 °C)

    Įrašo komentaras

    GOOGLE Ads


    Kategorijos

    Naujausi įrašai

    Žymos

    Archyvai

    Naujausi komentarai

    Partneriai

    Metainformacija

    Puslapiai

    Reklama