Lie
23

JUNG Smart Remote iPhone/iPod App nuotolinis pultas

Smart Remote

Komfortabilus elektrotechninės patalpų įrangos, pagrįstos KNX sistema, valdymas

Pasitelkus JUNG programą Smart Remote galima iš bet kur patogiai valdyti visas patalpų įrangos, pagrįstos KNX technologija, funkcijas pradedant apšvietimu, žaliuzėmis, temperatūra ir baigiant garso ir vaizdo įranga. Parsisiųskite Smart Remote naudodamiesi iTunes ir paverskite savo iPhone, iPod ar iPad daugiafunkciniu nuotoliniu valdymo pultu!

Pavyzdžiui, pasirinkus „Sveiki atvykę“ funkciją Jūsų namai visuomet sveikins Jus sugrįžtantį: pakils žaliuzės, užsidegs šviesa, kambariuose bus maloni temperatūra, skambės Jūsų mėgstama muzika.



Pageidaujate pasirinkti tam tikrą patalpų apšvietimą? Naudojantis Smart Remote tai vieni juokai! Veikdami vieną iš daugelio lietimui jautraus ekrano sričių lengvai ir patogiai nustatote norimą apšvietimą.

Aiškus ir logiškas pasirenkamų funkcijų sričių išdėstymas lietimui jautriame ekrane leidžia intuityviai valdyti namų įrangą: apsaugą, apšvietimą, šildymą, oro kondicionavimą, žaliuzes, telefonspynę, kiemo ar garažo vartus ir garso bei vaizdo aparatūrą bet kurioje patalpoje. Tai galima atlikti tiek įprastame JUNG valdymo ekrane touch screen su programa Facility-Pilot, tiek iPhone, iPod ar iPad, naudojantis programa Smart Remote.

JUNG programinę įrangą galima atsisiųst iš iTunes-Store. Atsisiuntę Smart Remote Starterkit lengvai prisijungsite savo iPhone, iPod touch ar iPad prie KNX sistemos.

Video:

Plačiau JUNG.de

Paruošta pagal JUNG informaciją

Įrašo komentaras

GOOGLE Ads


Kategorijos

Naujausi įrašai

Žymos

Archyvai

Naujausi komentarai

Partneriai

Metainformacija

Puslapiai

Reklama