Lie
23

JUNG LED apšvietimo sistema

 LED apšvietimo sistema

Prietaisų su šviesos diodais (LED) apšvietimo sistemos

JUNG prietaisų su šviesos diodais gausa leidžia sukurti šiuolaikinę orientacijos pastatuose sistemą, atitinkančią pačius griežčiausius reikalavimus. Gaminamos įvairios paskirties šviečiančios rodyklės, lentelės, tradicinės paskirties elektros instaliacijos prietaisai su diodiniu apšvietimu. Sujungti į darnią visumą šie elementai padeda orientuotis žmonėms gausiai lankomuose dideliuose pastatuose tiek šviesiu, tiek tamsiu paros metu.

Gaminami LS ir AS 500 dizaino serijų LED komponentai.

Atsisiųsti PDF: JUNG LED Lichtmanagement



 LED apšvietimo sistema

LED orientacinis grindų apšvietimas

Neatsargus žingsnis tamsoje gali turėti skaudžių pasekmių. Į grindis nukreiptas kištukinių lizdų ar jungiklių šviesos diodų apšvietimas padeda orientuotis ir saugiai jaustis laiptinėse, tamsiuose koridoriuose ir pan.
Į LS serijos kištukinius lizdus su šviesos diodų apšvietimu dar integruoti papildomo saugumo elementai.

 LED apšvietimo sistema

Apšviesti užrašai

Baltos spalvos šviesos diodais apšviesti kištukinių lizdų ar jungiklių klavišų informaciniai užrašų laukeliai gerai įskaitomi ir patamsyje.

 LED apšvietimo sistema

Padidintas atsparumas drėgmei

Atsparumas drėgmei yra ypač svarbus gaminiams, instaliuojamiems vietose, kurioms keliami ypatingi higienos reikalavimai, pvz., poliklinikose, ligoninėse, laboratorijose. Tokie reikalavimai keliami ir kištukiniams lizdams su LED apšvietimu ar be jo (serijos AS 500 ir LS 990).

 LED apšvietimo sistema

Informacinis užrašas ant potinkinio mechanizmo

Pastatų renovacijos metu nuo kištukinių lizdų ir jungiklių paprastai nuimami jų rėmeliai ir dangteliai kartu su visais užrašais. Siekiant išvengti painiavos juos grąžinant į vietą, JUNG konstruktoriai numatė vietą užrašams ant pačių potinkinių mechanizmų.

Paruošta pagal JUNG informaciją

Įrašo komentaras

GOOGLE Ads


Kategorijos

Naujausi įrašai

Žymos

Archyvai

Naujausi komentarai

Partneriai

Metainformacija

Puslapiai

Reklama