Lie
23

JUNG KNX patalpos valdiklis (RCD)

 KNX patalpos valdiklis (RCD)

KNX patalpos valdiklis, FD serijos dizaino

Patalpos valdiklis kontroliuoja ir užtikrina optimalią patalpos temperatūrą. Ji gali būti sumažinama, kai patalpa nenaudojama (susitikimų ar konferencijų patalpos) remiantis judesio daviklių pateikta informacija. Ji gali būti pritaikoma prie laiko (savaitgaliai ar šventės). Rekomenduojama sujungti su žaliuzėmis ir taip apsaugoti patalpą nuo perkaitimo, tuo pačiu taupant kondicionavimo sistemos resursus. Į patalpos valdiklį integruotas ekranas leidžia bet kuriuo metu matyti esamą temperatūrą ar ją koreguoti

Atsisiųsti PDF: KNX patalpos valdiklis



Funkcionalumas

Funkcinis šio valdiklio spektras yra labai platus: apšvietimo valdymas, žaliuzių reguliavimas, temperatūrinių režimų keitimas ar, jei reikia, net ir FanCoil valdymas, derinamas kartu su aktualios informacijos pateikimu ekrane. Jei yra numatyta derinimo su garso aparatūra galimybė, valdiklis gali rodyti informaciją apie garsą ar muziką ir valdyti garso aparatūrą.

Naudojimas

Nors šio prietaiso funkcinis spektras labai platus, juo naudotis labai paprasta. Jis veikia pagrindiniu FD serijos gaminių principu – klavišą galima spausti kairėje, dešinėje, viršuje, apačioje ar centre.

 Anthrazit

Ekranas

Didelis laisvai programuojamas grafinis ekranas talpina iki 3-ų teksto eilučių. Tad pasirinkus kurį nors muzikinį kūrinį ekrane gali būti užrašytas, tarkim, ne tik dainos pavadinimas, bet ir muzikinio albumo pavadinimas ar atlikėjo pavardė.

Paprastas montavimas

Integruotas BCU leidžia lengvai ir paprastai montuoti patalpos valdiklį RCD į standartinę sieninę dėžutę. Galima naudoti rėmelius tiek iš dizaino programos FD, tiek iš dizaino programos LS.

Paruošta pagal JUNG informaciją

Įrašo komentaras

GOOGLE Ads


Kategorijos

Naujausi įrašai

Žymos

Archyvai

Naujausi komentarai

Partneriai

Metainformacija

Puslapiai

Reklama