Lie
14

Elektros instaliacijos sistemos „Merten System M“ ir „System Designe“

Nė viename kitame jungiklių serijų asortimente nerasite įvairesnių ir lankstesnių naujo dizaino pritaikymo galimybių. „Merten System M“ serijos mechanizmus galima pritaikyti prie bet kokio pasirinkto dizaino ir jo apdailos. Tereikia pakeisti rėmelį arba klavišą. Tai daugybę derinimo galimybių siūlanti sistema. Todėl „Merten System M“ laikomas vienu iš lanksčiausių galimų jungiklių serijų asortimentų. Dizainą ir apdailą galima keisti ir derinti, nekeičiant pačio mechanizmo.




„Merten M-Smart“
„Merten M-Smart“ jungiklių serija ypač atitinka savo pavadinimą (angl. smart – puošnus, madingas). Galima rinktis originalius paprastų ir nesudėtingų formų bei ypač kokybiškų paviršių derinį. Dėl ypatingo šios serijos gaminių dizaino „Merten M-Smart“ sudomins net išskirtinį skonį turinčius žmones.

„Merten M-Plan“
„Merten M-Plan“ serijos jungikliai turi platų spalvų asortimentą.

Lengva parinkti  kiekvienam kambariui tinkamiausią spalvą bei kurti interjerą.

„Merten M-Plan“ – iš tikro stiklo
Originalūs „Merten M-Plan“ jungikliai su tikro stiklo rėmeliais. Tai išskirtinė jungiklių serija, pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų. Elegantiškos išvaizdos stiklo rėmelius galima derinti su visų tipų „Merten System M“ mechanizmais ir jų apdailomis.

„Merten M-Arc“
„Merten M-Arc“ lanksčių formų jungiklių serija. „Merten M-Arc“ išsiskiria patrauklių spalvų deriniu, dinamišku perėjimu tarp klavišo iki rėmelio. Šiai populiariai jungiklių serijai  tiks bet kuris vidaus mechanizmas, apdaila ir rėmelio spalva iš plataus „Merten System M“ asortimento.

„Merten M-Star“
Dėl dizaino ir naudojamų medžiagų „Merten M-Star“ ypač dera prie modernaus interjero. Aukštos kokybės aliuminio rėmeliai bei didelė spalvų įvairovė – nuo švelnaus sidabro ar chromo iki nublizginto žalvario – suteikia naujo tipo jungikliams išskirtinumo. „Merten M-Star“ jungikliai ne tik puikiai atrodo, bet ir yra funkcionalūs, nes naujo tipo dizainas leidžia rinktis visus galimus „Merten System M“ mechanizmus ir jų apdailas.

„Merten Artec“
„Merten Artec“ jungikliai patrauklūs savo forma ir lakoniška išvaizda. Ši serija puikiai atitinka modernios architektūros reikalavimus ir idealiai dera prie įvairių interjerų.

„Merten Antique“
„Merten Antique“ ypač dera specifinėje aplinkoje – tradiciniuose ir klasikinio stiliaus pastatų patalpose. Šie jungikliai pagaminti iš ypač kokybiškų medžiagų, yra stilingi ir funkcionalūs, taip pat kruopščiai suderinti rėmelių ir mechanizmo apdailos spalvos.

„Merten Trancent“
„  Merten Trancent“ yra pirmasis pasaulyje stiklinis mygtukas, dėl griežtos formos puikiai derantis bet kokioje modernioje aplinkoje. Šviesą ir žaliuzes galima valdyti švelniai paliečiant stiklinį daviklio paviršių.

„Merten Anti-Vandalism“
„Merten Anti-Vandalism“ ypač patvarių jungilių serija specialiai sukurta tokioms situacijoms, kai negalima užtikrinti atsargaus elgesio: mokyklose, sporto salėse, jaunimo centruose, viešosios paskirties pastatuose. „Merten Anti-Vandalism“ serijos jungikliai atsparūs stipriems smūgiams, bet kokiam sutrenkimui ir netgi ugniai.

„Merten Aquadesign“
„Merten Aquadesign“ funkcionalūs ir elegantiškos išvaizdos elektros jungikliai. „Merten Aquadesign“ nepraleidžia vandens, yra atsparūs įbrėžimams, ultravioletiniams spinduliams. Siūlomas platus jungiklių, vidaus judesių daviklių pasirinkimas. „Merten Aquadesign“ paprastai naudojami profesionaliose virtuvėse, skalbyklose, išorės teritorijose, pvz., terasose.

„ARGUS“ buvimo davikliai
Kylant energijos kainoms ir daugiau dėmesio skiriant aplinkai, aktualūs tampa pažangūs sprendimai, užtikrinantys efektyvų energijos naudojimą. „ARGUS“ buvimo davikliai sumažina šildymo ir elektros energijos išlaidas bei padeda taupyti energija biuruose, klasėse, ilguose koridoriuose ir vestibiuliuose. Pagal poreikį jie kontroliuoja atskirų patalpų apšvietimą, šildymą ar vėdinimą.

„ARGUS“ judesio davikliai
Paviršiniai „ARGUS“ judesio davikliai užtikrina apšvietimą atokiau nuo šviesos jungiklio esančiose teritorijose. Moderni aptikimo kampų nuo 70 iki 360 laipsnių technologija, patogaus radijo tinklo parinktis ir paprastas montavimas užtikrina, kad paviršiniai „ARGUS“ judesio davikliai yra nepakeičiama visapusiško stebėjimo priemonė. Jie idealiai tinka namams, sandėliams, salėms, požeminiams garažams, vestibiuliams ir laiptinėms.

„Connect“
„Conect“ radijo sistema užtikrina patikimą ryšį, ją yra paprasta montuoti be to turi  nesudėtingą funkcijų patikrinimo procedūrą.

Centrinis „Connect“ radijo prietaisas turi visus didžiausius privalumus ir daugybę naujų funkcijų, vieno valdymo įrenginio pagalba galima naudoti „radio world“ ir „IP world“.

„KNX“
Ketinantiems statyti naują privatų namą ar komercinės paskirties pastatą, tenka spręsti daugybę individualių techninių ir finansinių klausimų.Tai ypač aktualu statybos valdymo ir elektros instaliacijos srityse, kuriose reikia atsižvelgti į daugybę įvairių veiksnių. Tai šildymo, signalizacijos, apšvietimo, statybos ir žaliuzių valdymo sistemos.

Paruošta pagal Schneider-Electric informaciją

Įrašo komentaras

GOOGLE Ads


Kategorijos

Naujausi įrašai

Žymos

Archyvai

Naujausi komentarai

Partneriai

Metainformacija

Puslapiai

Reklama